Alt Du Trenger Å Vite Med Nedlasting Av Musikk

Mange mennesker vil gjerne laste ned musikk, men de aner ikke hvordan de skal gjøre det. Hvis du er noen som ønsker mer informasjon om dette emnet, vil du gå videre til følgende artikkel. Nedenfor finner du mange gode tips som får deg til å laste ned musikk på kort tid.

En flott musikknedlaster du bør vurdere er Amazon MP3 -nedlasteren. Du kan kjøpe nedlasting av musikk på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Få mp3» på en sang du vil laste ned, og hvis nedlasteren ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste ned. Deretter åpnes den i programmet på systemet som åpner mP3 -er.

Et godt tips å vurdere når du laster ned musikk, er å organisere musikken du laster ned i en ryddig mappe. Du vil ikke miste noe av musikken du kjøpte og betalte for. Det er viktig at du har alt organisert slik at du enkelt kan få tilgang til det når du vil.

Når du leter etter nettsteder for nedlasting av musikk, må du sørge for at du laster ned fra en anerkjent distributør. Det har vært tilfeller hvor brukere har lastet ned skadelig programvare sammen med sangsporene. Dette vil ikke skje hos etablerte digitale musikkdistributører med godt omdømme. Vær oppmerksom på dette før du klikker på nedlastingsknappen.

Mange artister har lagt ned sin egen musikk for nedlasting for under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og dirigere alle inntektene tilbake til artisten i stedet for til en tredjeparts distributør. Artisten får full betalt for arbeidet sitt, og du får en flott sang.

Sikkerhet er nøkkelen når det gjelder nedlasting av musikk. Det betyr at du ikke bør laste ned musikk gratis hvis den ikke tilbys direkte av artisten, produksjonsselskapet eller et annet salgsfremmende selskap. Hvis du gjør det, er det ulovlig, og du kan få store bøter hvis du blir tatt.

Hvis du er bekymret for lovligheten til nettstedet du laster ned fra, er den enkleste måten å vite om de belaster deg for hver sang. Hvis det ikke er noen kostnader knyttet til musikken du laster ned, stjeler sannsynligvis nettstedet musikk, og du kan ende opp med å bryte loven.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted der sangene er gratis, risikerer du å få et virus på datamaskinen. Kontroller størrelsen på filen før du laster den ned. Selv om disse filene kan være små, varierer de fleste fra 2 MB til 5 MB. Hvis filen er mindre enn 250 KB, må du unngå det siden det sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Som du kan se fra artikkelen ovenfor, er det veldig enkelt å laste ned musikk når du har gode tips å følge. Sørg for at du forstår alt først, så gå videre når du føler deg trygg på å gjøre det. Etter at du har sett hvor mye kvalitetsmusikk det er å laste ned, gir du disse flotte tipsene videre til familie og venner!