Nedlasting Av Musikk Og Rådene Du Bør Følge Om Dem

Vil du bygge et fantastisk musikkbibliotek? Elsker du å samle obskure sanger av glemte band? Foretrekker du å lytte til de siste pophitene? Uansett hva slags musikk du liker, kan du finne flotte sanger å lytte til på nettet. Fortsett å lese for tips om hvordan du laster ned favorittmusikken din.

Et godt tips å tenke på når du skal laste ned musikk, er å være helt sikker på at du laster ned den riktige versjonen av hva du måtte ønske. Du vil kanskje ha noe spesifikt, kanskje radioversjonen av en sang. Det kan være vanskelig å sørge for at du laster ned akkurat det du vil.

Du bør sørge for å dra fordel av alternativet «Forhåndsvisning» på hvert spor i et album før du laster det ned. Dette er en god idé for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg for penger siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Sørg for å bruke forhåndsvisninger før du kjøper fulle album. Med forhåndsvisningsalternativet kan du snike en lydkontroll av en sang før du faktisk betaler for den. Slike utdrag er gratis og finnes på de fleste store nettstedene. Det kan hjelpe deg med å unngå å kjøpe album du til slutt ikke liker.

Prøv å bare shoppe musikk av og til. Med nedlasting av musikk så lett tilgjengelig, kan det være plagsomt lett å bruke for mye og miste spenningen for musikk. Prøv å handle musikk bare en gang i måneden eller så. Frem til da, lag en liste over sanger du liker og band du vil høre mer fra.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted der sangene er gratis, risikerer du å få et virus på datamaskinen. Kontroller størrelsen på filen før du laster den ned. Selv om disse filene kan være små, varierer de fleste fra 2 MB til 5 MB. Hvis filen er mindre enn 250 KB, må du unngå det siden det sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Hvis du har problemer med å laste ned med et node -til -node -program, må du sjekke brannmuren din. Med mindre du tillater programmet, kan du ikke laste opp eller laste ned. Windows har en innebygd brannmur, og dette må endres for å tillate programmets handlinger.

Hvis du leter etter musikk til iPod -en din, bør du vurdere et abonnementsbasert nettsted. Det er flere tilgjengelige, og de gir brukerne tilgang til et stort bibliotek med låter for et engangsmedlemskap. I de fleste tilfeller er medlemskapet for livet. Dette er en fin måte å spare penger mens du fortsatt finner musikken du liker.

Å laste ned musikk fra Internett er en fin måte å finne nye sanger og lytte til gamle favoritter. Det kan imidlertid være vanskelig å navigere på de forskjellige nettstedene hvis du ikke er kjent med dem. Ved å bruke tipsene du nettopp har lest, kan du begynne å bygge et flott musikkbibliotek for deg selv med en gang.