Vil Du Lære Mer Om Musikknedlastinger?

Nedlasting av musikk er noe mange av oss har gjort før. Når det er sagt, hvordan vet vi om vi gjør det effektivt? Hvordan kan vi finne noen tips for å hjelpe oss med å gjøre det enda bedre? Du har funnet denne artikkelen og alle de gode ekspertrådene den gir om emnet, så les videre.

En rimelig måte å laste ned musikk på er å følge feeds fra populære nedlastingssteder for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlasting av musikk tilgjengelig daglig. Bare søk etter «gratis musikk» og en liste over gratis sanger og album vil bli listet opp for deg å laste ned.

Vær forsiktig når du laster ned gratis musikk. Det er vanlig at hackere og de som er interessert i å spre datavirus bruker gratis musikknedlastningstilbud som en måte å nå sine mål på. De kan feste virus og skadelig programvare til nedlastingene, og du skjønner det kanskje ikke før det er for sent.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan opprette en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en flott måte å få tilgang til mye musikk på ett sted.

Husk alltid å ta sikkerhetskopi av nye nedlastinger. Det er ikke lett å samle en samling du liker. Du vil ikke miste alt det harde arbeidet! Ikke forvent at en nedlastningsklient gir deg tilgang til en annen nedlasting uten kostnad for deg. Kjøp en ekstra harddisk for å lagre alt på.

Hvis du er bruker av Apple -produkter, vil du sjekke iTunes for å laste ned musikk. Nedlastinger fra iTunes gir deg en sømløs musikkopplevelse på Mac, iPhone og iPad. Du trenger ikke å bekymre deg for konverteringer eller hvor du skal laste ned musikken igjen, da alt vil være riktig i økosystemet du er vant til.

Før du laster ned musikk til et nytt nettsted, må du lese anmeldelser på nettstedet for å unngå å laste ned et virus. Les anmeldelser som snakker om skadelig programvare eller virus. Hvis det er anmeldelser som tyder på at nettstedet har ondsinnede filer, bør du unngå det. Selv om det ikke finnes dårlige anmeldelser, bør du fortsatt være forsiktig.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Et nettsted som tilbyr lovlig musikknedlasting vil vanligvis ikke ha et stort utvalg av tilpassede filer og mikser. Dette er fordi de distribuerer musikken fra anerkjente etiketter. Hvis nettstedet har et dusin versjoner av sangen du leter etter, er du sannsynligvis ikke på et lovlig nedlastingssted.

Med så mange gode råd på fingertuppene, vil du nå kunne gjøre musikknedlastingen din best mulig. Det spiller ingen rolle hvor mye erfaring du har, du vet nå hva ekspertene vet, noe som gjør deg til en mester. Gå ned og last ned litt musikk med en gang!